Familiensdagbog.dk

Handelsbetingelser

 § 1. GENERELLE OPLYSNINGER

CVR: 39681471
Familiens Dagbog
Drewsensvej 54b
8600 Silkeborg
Tlf. 20 94 24 56
kontakt@familiensdagbog.dk

§ 2. PRISER

Hos Familiensdagbog.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

§ 3. BETALING

Familiensdagbog.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ViaBill og PayPal.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK og inklusive moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

§ 4. LEVERING

Alle ordrer modtaget inden klokken 15 på hverdage, hvor varen er på lager, vil blive sendt samme dag med Post Nords pakkeservice. Ordrer modtaget efter klokken 15 vil blive sendt næste hverdag. Du modtager et trackingnummer via e-mail og sms.

  Skal der skal ske ændringer på din ordre eller din forsendelse, skal dette ske inden kl. 15 på hverdage. Har du brug for lave ændringer til din ordre, bedes du sende en mail til kontakt@familiensdagbog.dk.

  Når pakken er klar til afhentning, er det dit ansvar at få pakken afhentet inden tidsfristen. Afhentes pakken ikke inden tidsfristen, vil den blive sendt retur til os.

  Skal pakken gensendes, opkræves der et forsendelsesgebyr på 39 kroner, derefter vil pakken blive sendt til nærmeste udleveringssted med den relevante transportør. Det er dit ansvar at formidle de korrekte oplysninger på din ordre, for at få de korrekte oplysninger på din forsendelse.

  § 5. GARANTI OG REKLAMATIONSRET

  Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, heraf 6 måneders garanti. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen. Reklamation skal ske på mail til kontakt@familiensdagbog.dk. Fejl eller mangler skal kunne dokumenteres vha. billeder eller video. Familiensdagbog.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

   

  Ved garanti og reklamationer sendes pakken til:

  Familiens Dagbog
  Drewsensvej 54b
  8600 Silkeborg

  Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

   

  Refusion

  Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses via e-mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger, og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

  § 6. FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

  Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

  Perioden regnes fra den dag, hvor du:

  • Modtager ordren
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af vare der består af flere partier/dele
  • Modtager den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

  Du skal selv betale fragten hvis du ønsker at returnere! Du kan købe en returlabel her.

  Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

  Meddelelsen skal gives via mail på: kontakt@familiensdagbog.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

   

  Varer undtaget fortrydelsesretten

  Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Varer der forringes eller forældes hurtigt

  Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

  Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og til vi har modtaget den retur.

  Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav!

  Returneringer sendes til:

  Familiens Dagbog
  Drewsensvej 54b
  8600 Silkeborg

  Tilbagebetaling

  Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

  Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

  Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.